Satisfying!!!

Mensen die mij kennen weten dat ik heel doelgericht ben en doorga tot ik het resultaat heb gehaald, heb overtroffen of er zo dicht mogelijk bij ben gekomen. Ik doe dat met veel enthousiasme, door te denken in mogelijkheden, door focus en door keuzes te maken. Maar vooral door vooraf de verwachtingen af te stemmen en te bepalen wat blij maakt. Ik houd ervan om “DONE” lijstjes te zien, omdat ze me dichter bij het doel brengen. Mijn dochter zou zeggen: “Zo satisfying”…

Die energie breng ik graag bij bedrijven. Ik help om plannen van papier naar praktijk te brengen, zo snel en efficiënt mogelijk. Door een periode doelgericht mee te draaien met bestaande teams en hier een 1+1=3 van te maken. Het team heeft de inhoudelijke expertise, ik help om het implementatieproces te versnellen of te verbeteren. Ik richt me op het gezamenlijke doel, strategieën doel- en actiegericht maken en “TO DO’s” naar “DONE” brengen. Dat is super “satisfying”, voor iedereen!

Wil jij ook je energie steken in doelgericht(er) werken en word jij ook zo blij van een “DONE” lijst? Bel of mail mij gerust, ik kom graag met je in gesprek.

T: 06-53677424
www.maaikeklijberg.nl
LinkedIn